top of page
portret close Lars 2_edited.jpg
Lars

Energiek, innemend, eigenzinnig en openend met lef

Mijn naam is Lars van der Wielen (1972), oprichter en eigenaar van RAAK Haptonomie. Raak biedt professionele coaching en richt zich op duurzame groei, innerlijk leiderschap, talentontwikkeling en burn-out (preventie) met als doel vitaliteit, plezier en succes. Zelf ben ik opgeleid als Docent Lichamelijke Opvoeding en na een kopstudie Sportmanagement heb ik meer dan 15 jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven (Johnson & Johnson, Diesel Benelux en Fred de la Bretoniere). Als manager, (top)sporter, vader en mens heb ik een ruime ervaring met presteren onder druk, het kwijtraken en terugvinden van balans (het niet willen voelen en luisteren naar de signalen van mijn lijf), groepsprocessen en ontwikkeling van mensen. Deze ervaring valt prachtig samen met mijn recente post-hbo opleiding tot haptotherapeut/trainer/coach. 

Lijfelijke intelligentie

Vanuit mijn passie voor ontwikkeling van mensen, beweging en spel, maar ook bewogen worden, geraakt zijn en worden, en mijn innerlijk verlangen ben ik gestart met het coachingsbedrijf en haptonomiepraktijk RAAK.   

Het is tijd voor een nieuwe vorm van natuurlijk leiderschap. Het soort leiderschap dat nodig is om menselijke authenticiteit te (her)ontdekken, waardoor potentieel en talenten optimaal tot bloei kunnen worden gebracht. RAAK gelooft sterk in de natuur en het lichaam als een ingang tot innerlijk leiderschap en persoonlijke groei. Om dit te realiseren wordt gebruik gemaakt van haptonomie, coaching en training. 

Mensen in beweging laten komen

Ieder mens heeft talenten, eigen vermogen en vitaliteit in zich. Ik wil jou in beweging zetten om dit letterlijk (weer) te gaan voelen en hier actief naar te handelen. Mijn stijl kenmerkt zich door een grote creativiteit en diversiteit. Ik werk onderzoekend vanuit een vertrouwensrelatie waarbij ik concreet en resultaatgericht te werk ga. Ik ga graag samen op zoek naar jouw eigen vermogen, de bewustwording van ingesleten patronen en valkuilen om gezamenlijk toe te werken naar een verbetering van jouw balans. Ik word in mijn werkwijze ervaren als een energieke en bevlogen professional, die goed kan luisteren, op zijn tijd eigenwijs is maar met de nodige humor en een groot relativeringsvermogen.

bottom of page