top of page
Vitaalplein Vught_edited.jpg

RAAK

     De praktijk

​​Artes perditae "verloren kunsten"
​​Artes perditae "verloren kunsten"

Leef je op de automatische piloot, zit je niet lekker in je vel of heb je het idee dat je de regie over je eigen leven kwijt bent? Ik wil mensen faciliteren om hun potentie ten volste te benutten, ze te laten groeien in authenticiteit en innerlijk verlangen. Bij haptonomie gaat het over de intelligentie van het lijf. De kunst schuilt in het waarnemen van je eigen signalen en op de juiste manier responderen.

Haptonomie

Haptonomie, laat je lichaam aan het woord. Terug naar jezelf waar een juiste balans is tussen denken, voelen en doen. In onze geconditioneerde maatschappij is het niet eenvoudig om dicht bij jezelf te blijven. Zoals we bij een psycholoog via ons hoofd leren om beter inzicht te krijgen in onszelf. Zo leer je bij een haptonoom jezelf beter kennen via je lichaam. En biedt het je de mogelijkheid om letterlijk en figuurlijk beter in je vel te komen. 

Coaching & Training

Is het tijd om eens buiten je comfortzone te stappen? Persoonlijke groei betekent bewustzijn van je patronen maar nog belangrijker "aan de bak"; loskomen van ingesleten patronen. Voel je dat er meer in je zit of het leven aan je voorbij gaat, dan is het wellicht tijd om in jezelf te investeren en je talenten ten volste te gaan benutten.

Kinderhaptonomie

Kinderen zijn nog heel puur in hun voelen. Ze zitten minder verstrikt in vaste patronen van denken en doen. Juist daarom is een begeleiding waarbij voelen en beleven centraal staat erg geschikt. Binnen RAAK richt ik mij op kinderen die op enige wijze niet goed uit de verf komen. Vanuit een veilige en speelse omgeving gaan wij gezamenlijk met ouder en kind op zoek naar een evenwicht waarin jij met zelfvertrouwen en een 'eigen ik' je plek inneemt.

bottom of page