top of page
hockey-1.622.467_edited.jpg

RAAK

     In topsport

Optimaal benutten van potentie

Je talenten kunnen beperkt worden op fysiek, mentaal of emotioneel gebied. De belangen en druk nemen enorm toe binnen de (top)sport. Het kenmerkende van de begeleiding van RAAK

in (top)sport is dat naast het mentale aspect en het handelen, het juist draait om de lijfelijke intelligentie. De beste prestaties komen voort uit het gevoel en door het loslaten van cognitieve controle. Door de enorme druk en wilskracht is de huidige topsporter vaak minder in staat om deze lijfelijke intelligentie te voelen. Dit kan resulteren in onderpresteren, blessures en/of het niet meer genieten van het bewegen. 

///

Talent development

Het gaat bij de haptonomische begeleiding om de totale persoonlijke ontwikkeling van een speler. Is er een fysieke (acute) klacht dan plaatsen we de klacht in een totaalbeeld, waarbij we onderzoeken hóe de sporter tot zijn klacht is gekomen. Anderzijds richten we ons óók op het verhelpen van de fysieke klacht. Daarnaast richten we ons op bredere hulpvragen; dit kan bijvoorbeeld gaan om het optimaliseren van presteren of het niet ‘in vorm’ zijn. Geen oplossingsgerichte trucjes en vaardigheden, maar een groei die duurzaam effect heeft.

Team development

Interesse in tips en kennis over duurzaam presteren?

Ontvang GRATIS insider nieuws van RAAK PERFORMANCE!

bottom of page