top of page
Elria_edited.png
Elria

De kracht van persoonlijk leiderschap
Ruim twintig jaar werk ik als Arbeids- en Organisatiepsycholoog. Ik richt mij op de combinatie van mens en werk. Mensen helpen om hun drijfveren en talenten te ontdekken en zo het enthousiasme voor hun werk (terug) te vinden. Ik begeleid mensen met spanning gerelateerde of burn-out klachten. Mijn cliënten zijn medewerkers, managers en bestuurders uit diverse organisaties. Mijn drijfveer is om mensen het beste uit zichzelf te laten halen, regie over hun leven te laten nemen en hun talenten zo goed mogelijk te laten benutten. Ik geloof in de kracht van persoonlijk leiderschap!

De kracht van het lichaam
De kracht van persoonlijk leiderschap speelt niet alleen op werk, maar is van belang voor het hele leven. In mijn begeleiding komen dan ook alle leefgebieden aan bod. Ik heb veel profijt van mijn psychologische achtergrond. Luisteren, het doordringen tot het onbewuste en het analyseren van gedrag. Uit ervaring weet ik dat het niet voor iedereen even makkelijk is om je gevoel in woorden uit te drukken. Het lichaam spreekt ook en geeft signalen. In de loop der jaren heb ik ondervonden hoe ontzettend belangrijk het is om deze signalen te (h)erkennen en hierop in te spelen. Dat brengt kracht en balans.


Levenslust en plezier
Om de kracht van het lichaam nog meer aan te kunnen spreken, heb ik bij het ITH de opleiding tot haptotherapeut afgerond. Als haptotherapeut heb ik het lichaam leren kennen als drager van gevoelens. Ik help je om lichaam en brein optimaal te laten samenwerken, om zo te kunnen groeien en ontwikkelen. Elk mens heeft zijn eigen, unieke kracht en beschikt over het vermogen om te herstellen of in balans te komen. Als je deze kracht samen weet te vinden en aan te boren, ontstaat
er levenslust en plezier op alle vlakken.

bottom of page