top of page
Alijne_edited.jpg
Alijne

 

Ik ben Alijne Verhaar. Als haptonomisch coach en haptotherapeut begeleid ik bij RAAK cliënten bij persoonlijke ontwikkeling en groei. Als zelfstandig ondernemer coach ik daarnaast (voornamelijk) vrouwen op het gebied van ontwikkeling en leiderschap naar meer authenticiteit, vervulling, balans en (werk & leef) plezier en begeleid ik organisaties bij samenwerkingsprocessen. Mijn drijfveer is mensen te helpen verbinden met hun diepere verlangens, zodat er ruimte komt voor wie jij bent, wat jou raakt, je vermogens en je volledige potentieel. Wat wil je echt?


Ik ben oorspronkelijk opgeleid als fysiotherapeut en gezondheids-/gedragswetenschapper. Na een aantal jaren in de gezondheidszorg, heb ik 15 jaar in diverse rollen organisaties begeleid bij ontwikkeling, verandering en samenwerking. Daarnaast ben ik yogadocent en (systemisch en transformatie) coach. Als ondernemer, vrouw en moeder van drie dochters liggen thema’s als keuzes maken, eigen ruimte en verbinding, kracht en kwetsbaarheid, gedrevenheid, over grenzen gaan en uit balans raken, het goed willen doen, dichtbij. O.a. met haptonomie heb ik geleerd weer te luisteren naar mijn lichaam en terug te komen bij mezelf.


In de haptonomie komen mijn passie voor groei van mensen, ontwikkeling, verbinding, het navigeren door veranderingen én mijn oneindige fascinatie voor ons wonderlijke lijf en de innerlijke gevoelswereld, prachtig samen.
Ieder mens heeft unieke vermogens en kwaliteiten in zich. Ik help graag ruimte te maken voor alles wat in je zit, zodat je werkelijk tot bloei komt.
Ik doe dat vanuit warmte en vertrouwen, waarbij we vanuit plezier en onderzoek samen overzicht creëren in wat speelt, zodat het voelbaar, maar vooral ook toepasbaar wordt in je dagelijks leven.

bottom of page